Werkzaamheden

A2: nachtafsluiting tussen oprit (48) Urmond en afrit (47) Born (richting Weert); 26 - 27 november 2021

Gepubliceerd op: 18 november 2021 - Laatste update: 28 februari 2023, 15:06

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de snelweg A2 tussen Urmond en Born. Hierdoor is de A2 tussen oprit (48) Urmond en afrit (47) Born richting Weert afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 26 november 21.00 uur tot zaterdag 27 november 2021 09.00 uur.

De tussenliggende parkeerplaats Swentibold met aangrenzend tankstation langs de snelweg A2 richting Weert is ook afgesloten. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Afsluitingen A2

Van vrijdag 26 november 21.00 uur tot zaterdag 27 november 2021 09.00 uur gelden de volgende afsluitingen op de A2:

  • oprit (48) Urmond van de A2 richting Weert;
  • parkeerplaats/verzorgingsplaats Swentibold met aangrenzend tankstation (Shell) gelegen aan de A2 richting Weert;
  • afrit (47) Born van de A2 richting Weert.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 van Rijkswaterstaat in Zuid-Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben. Zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).