Werkzaamheden

A12: nachtafsluitingen door onderhoud tussen oprit (29) Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk: 29 november - 2 december 2021

Gepubliceerd op: 19 november 2021

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit op de snelweg A12 tussen oprit Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk in de richting van Duitsland. We werken ’s nachts aan de weg van maandag 29 november tot donderdag 2 december 2021 tussen 22.30 en 05.00 uur.

Het verkeer moet rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van ongeveer 10 minuten.

Werkzaamheden

We verwijderen oud asfalt over de lengte van een aantal kilometers op 1 rijstrook en brengen een nieuwe asfaltlaag aan.

Afsluiting

Gedurende de werkzaamheden sluiten we de A12 af tussen Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk, inclusief de oprit van aansluiting Zevenaar (29) in de richting van Duitsland. De werkzaamheden vinden plaats in de nachten van maandag 29 november tot donderdag 2 december tussen 22.30 en 05.00 uur.

De omleidingsroutes geven we aan met informatieborden langs de weg. De op- en afrit Beek (30) zijn open en bereikbaar via de omleidingsroute. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd van 10 minuten.

Advies aan weggebruikers

  • Vermijd tijdens de werkzaamheden de A12 tussen Zevenaar en knooppunt Oud-Dijk.
  • Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.
  • Houd rekening met extra reistijd.
  • Volg de aanwijzingen en omleidingsroutes op de borden langs de weg.

Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie

Meer informatie over hoe u anders kunt reizen op het traject A12 Arnhem - Duitse grens? Kijk op de website A12 Slim Reizen. Kijk ook op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).