In beeld

Groot onderhoud A12 tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug in beeld

Gepubliceerd op: 7 oktober 2021

Van 27 september tot 7 oktober 2021 werkte aannemer Heijmans aan de A12 richting Den Haag tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug. We vernieuwden onder andere het asfalt en voerden verschillende onderhoudswerkzaamheden uit.

De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen en de snelweg A12 is sinds 7 oktober 2021 05.00 uur weer volledig open voor het verkeer. Over een lengte van 4,5 km hebben we het asfalt vervangen voor dubbellaags geluidsreducerend asfalt (zoab). De volledige afsluiting van de A12 hebben we ook benut om aanvullende onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, zoals het maaien van de bermen, reparaties aan viaducten en vervangen van defecte verlichting, voegovergangen en detectielussen. Zo kan de weg weer jaren mee.