Avond- en nachtafsluitingen Randweg Eindhoven: 3-5 en 10-12 september 2021

Werkzaamheden

Avond- en nachtafsluitingen Randweg Eindhoven: 3-5 en 10-12 september 2021

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Rijkswaterstaat voert diverse onderhoudswerkzaamheden aan de Randweg bij Eindhoven. Hierdoor heeft het lokale verkeer dat gebruik maakt van de Randweg Eindhoven te maken met nachtafsluitingen.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd door omleidingen.

Afsluitingen Randweg Eindhoven

Autoweg N2

Van vrijdag 3 september 20.00 uur tot zaterdag 4 september 10.00 uur is de parallelbaan N2 van Randweg Eindhoven afgesloten. Dat gebeurt tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp richting ’s-Hertogenbosch op de volgende locaties:

 • op- en afrit Waalre (33)
 • op- en afrit (32a) High Tech Campus
 • op- en afrit (32) Veldhoven-Zuid
 • op- en afrit (31) Veldhoven
 • op- en afrit (30a) Meerhoven-Zuid
 • oprit (30) Eindhoven Centrum
 • op- en afrit (29) Eindhoven Airport

Van zaterdag 11 september 20.00 uur tot zondag 12 september 10.00 uur is de parallelbaan N2 van de Randweg Eindhoven afgesloten. Dat is tussen knooppunt Batadorp en knooppunt Leenderheide in de richting van Maastricht op de volgende locaties:

 • op- en afrit (29) Eindhoven Airport
 • afrit (30) Eindhoven Centrum
 • op- en afrit (30a) Meerhoven-Zuid
 • op- en afrit (31) Veldhoven
 • op- en afrit (32) Veldhoven-Zuid
 • op- en afrit (32a) High Tech Campus
 • op- en afrit (33) Waalre

Omleidingen bij de werkzaamheden worden ter plaatse aangegeven.

Snelweg A2

Van zaterdag 4 september 20.00 uur tot zondag 5 september 09.00 uur is de A2 hoofdrijbaan afgesloten tussen knooppunt Leenderheide en knooppunt Batadorp in de richting van ’s-Hertogenbosch.

Van vrijdag 10 september 19.30 uur tot vrijdag 10 september 20.30 uur is de A2 hoofdrijbaan afgesloten tussen knooppunt Batadorp en knooppunt De Hogt in de richting van Maastricht.

Van vrijdag 10 september 20.30 uur tot zaterdag 11 september 09.30 uur is de A2 hoofdrijbaan afgesloten tussen knooppunt Batadorp en knooppunt Leenderheide in de richting van Maastricht.

Al het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden via de parallelbaan geleid.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerkzaamheden Randweg Eindhoven en A67 gecombineerd

De werkzaamheden aan de Randweg Eindhoven en aan de snelweg A67 worden zoveel mogelijk gecombineerd uitgevoerd. Dit doen we om de overlast voor de weggebruiker zoveel mogelijk te beperken alsmede voor de veiligheid van zowel de wegwerker als de weggebruiker. Meerdere soorten onderhoudswerkzaamheden kunnen nu uitgevoerd worden tijdens dezelfde wegafsluiting. Klik op de projectpagina Onderhoud wegen Noord-Brabant en Limburg voor een totaaloverzicht van de werkzaamheden aan de Randweg Eindhoven en de A67 ter hoogte van Eindhoven.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen gepland regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden Randweg Eindhoven

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).