Werkzaamheden

Afsluiting Molenbrug Kampen; 25-29 juni 2021

Gepubliceerd op: 20 mei 2021 - Laatste update: 23 november 2021, 09:17

De provincie Overijssel en Rijkswaterstaat voeren van vrijdag 25 juni 06.00 uur tot dinsdag 29 juni 2021 06.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan en bij de Molenbrug in Kampen.

Tijdens de werkzaamheden is de brug (Mr. J.L.M. Niersallee/de N764) afgesloten voor alle verkeer (tussen de kruising Zwolseweg en de rotonde met de Venedijk-Noord). Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de brug.

Omleidingsroutes

Om het centrum van Kampen en de Stadsbrug tijdens de werkzaamheden te ontzien, zijn omleidingsroutes ingesteld. Gemotoriseerd verkeer kan omrijden via de N50/N765 (rijden tot aan Ens) of via de brug over de IJssel in de A28 bij Zwolle. Landbouwverkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute via de Stadsbrug in Kampen. Op drukke tijdstippen worden verkeersregelaars ingezet aan beide zijden van de Stadsbrug. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de parallelrijbaan op de Molenbrug.

Gedurende de afsluiting worden verkeersregelaars ingezet aan beide zijden van de Molenbrug. De afsluiting van de Molenbrug is afgestemd op de andere wegwerkzaamheden in de gemeente Kampen.

Meer informatie werkzaamheden Molenbrug

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).