Werkzaamheden

A59: Nachtafsluiting tussen knooppunt Hintham en afrit (52) Oss; (richting Nijmegen); 7 - 8 december

Gepubliceerd op: 26 november 2020

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A59 tussen knooppunt Hintham en afrit (52) Oss van maandag 7 december 21.00 uur tot dinsdag 8 2020 december 05.00 uur.

Tussenliggende op- en afritten zijn eveneens afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting snelweg A59

De snelweg A59 tussen knooppunt Hintham en afrit (52) Oss richting Nijmegen is van maandag 7 december 21.00 uur tot dinsdag 8 december 2020 05.00 uur op de volgende punten afgesloten:

  • op- en afrit (48) Rosmalen van de A59 richting Nijmegen;
  • op- en afrit (49) Rosmalen-Oost van de A59 richting Nijmegen;
  • op- en afrit (50) Kruisstraat van de A59 richting Nijmegen;
  • op- en afrit (51) Nuland van de A59 richting Nijmegen;
  • parkeergelegenheid/verzorgingsplaats De Lucht met aangrenzend tankstation (Shell) gelegen langs de A59 richting Nijmegen;
  • afrit (52) Oss van de A59 richting Nijmegen.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de geleiderail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).