Nieuwsbericht

Schrijf je in voor de Kraaiennestdag 2020

Gepubliceerd op: 23 september 2020 - Laatste update: 23 september 2020, 10:43

Opgelet! Dit is de laatste kans om je in te schrijven voor de Kraaiennestdag die deze keer geheel in het teken staat van de toekomstverkenning Expeditie RWS2050. Hét hybride (live én online) evenement waarin jij meebouwt aan het Nederland van de toekomst.

Welke ontwikkelingen komen er op ons af en hoe gebruiken we die om onze idealen te realiseren? Kunnen we onze eigen toekomst maken en zo ja: hoe?

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met interactieve sessies en workshops, op zoek naar het Nederland én Rijkswaterstaat van 2050. Michèle Blom (directeur-generaal Rijkswaterstaat), Jocelyne Bourgon (Public Governance International Canada), Ronald Rietveld (studio RAAAF), Daan Zandbelt (Fysieke Leefomgeving), Sandra van Thiel (Erasmus Universiteit Rotterdam) en nog vele andere sprekers en workshopgevers laten je ervaren hoe zij vanuit verschillende disciplines de wereld veranderen. Elk op hun eigen manier.

Wanneer is de Kraaiennestdag?

Op donderdag 15 oktober 2020 van 09.00 tot 17.30 uur.

Een hybride evenement, hoe zit dat?

Het evenement vindt deels online plaats en deels in de Jaarbeurshal SCALA (hal7/8) in Utrecht. Het programma is zo opgebouwd dat het geschikt is voor on- en offline bezoek. Fysieke bezoekers krijgen een unieke belevenis op 1,5 m afstand, online bezoekers volgen de opening, interactieve sessies en 2 workshops vanuit huis.

Let op! Er is een beperkte capaciteit voor live deelname én een beperkte capaciteit voor de subsessies. De op dat moment geldende coronamaatregelen zullen in acht worden genomen. Dit kan een verschuiving betekenen naar meer online activiteiten. Deelnemers zullen hierover tijdig worden geïnformeerd.

Aanmelden

Schrijf je via deze aanmeldlink in voor de Kraaiennestdag. Op het inschrijfformulier kun je kiezen voor live of online deelname. Voor live deelnemers geldt dat zij een keuze kunnen maken uit de verschillende workshops. Online deelnemers hoeven dit niet te doen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons mailen of zoek telefonisch contact met ons via 030- 275 96 28.

Meer nieuws Strategische verkenningen