Geef je mening over vaargebied Hollandsch Diep-Dordtsche Kil

Nieuwsbericht

Geef je mening over vaargebied Hollandsch Diep-Dordtsche Kil

Gepubliceerd op: 22 juli 2020 - Laatste update: 22 juli 2020, 09:41

Rijkswaterstaat vindt het als beheerder van de Nederlandse vaarwegen belangrijk om van de vaarweggebruikers te horen wat zij van de verschillende vaarwegen vinden. Om hier achter te komen voert zij regelmatig een onderzoek uit.

Ook nu vindt er zo’n onderzoek plaats. Dit keer over het vaargebied Hollandsch DiepDordtsche Kil. Uw ervaring op dit vaarwater vormt een belangrijke bron van informatie. Rijkswaterstaat wil u dan ook van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze enquête.

Geef uw mening en start de online vragenlijst.

Wij willen u vriendelijk verzoeken de vragenlijst uiterlijk 31 augustus in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Let erop dat u de vragenlijst in één keer invult zonder tussendoor te pauzeren.

Het onderzoek wordt georganiseerd door Kantar Public. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Indien u meer wilt weten over het onderzoek of vragen/opmerkingen hebt, dan kunt u contact opnemen met het projectteam van Kantar Public door een e-mail te sturen.

Alvast bedankt voor uw deelname!