Tijdelijke wacht- en opstelplaatsen Sluis Eefde

Nieuwsbericht

Tijdelijke wacht- en opstelplaatsen Sluis Eefde

Gepubliceerd op: 1 april 2020, 16:23 - Laatste update: 1 april 2020, 16:29

Vanaf 20 april 2020 maakt de scheepvaart gebruik van de nieuwe sluis bij Eefde. De oude sluis gaat uit bedrijf om groot onderhoud uit te voeren. Dit betekent dat een aantal wacht- en opstelplaatsen van de sluis tijdelijk buiten gebruik zijn.

Gedurende deze periode richten we tijdelijke plekken in om er voor te zorgen dat er voldoende capaciteit voor zowel beroeps- als recreatievaart is. De tijdelijke situatie bij Sluis Eefde is weergegeven op bovenstaand kaartje. De sluismeester bepaalt nog steeds waar een schip kan afmeren en is per marifoon en telefoon bereikbaar. Het telefoonnummer staat ter plekke op borden aangegeven bij de opstel- en wachtplaatsen voor recreatievaart.