Weekendwerkzaamheden A4 tussen Burgerveen en Roelofarendsveen; 15-18 november 2019

Werkzaamheden

Weekendwerkzaamheden A4 tussen Burgerveen en Roelofarendsveen; 15-18 november 2019

Gepubliceerd op: 11 november 2019, 16:49 - Laatste update: 11 november 2019, 17:00

Rijkswaterstaat voert in het weekend van 15 tot en met 18 november 2019 groot onderhoud uit op de snelweg A4, tussen Burgerveen en Roelofarendsveen, in de richting Amsterdam. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het huidige asfalt door stiller asfalt, voegovergangen en het verbeteren van de regenwaterafvoer.

Verkeer wordt ter plaatse omgeleid en moet rekening houden met 15 tot 30 minuten extra reistijd.

Gewijzigde verkeerssituatie A4

Vanaf vrijdag 15 november 22.00 uur tot en met maandag 18 november 2019 05.00 uur zijn er een beperkt aantal rijkstroken beschikbaar op de snelweg A4 (overdag 2 rijstroken en in de nachten 1) en zijn de oprit bij Nieuw-Vennep (N207) en de afrit bij Roelofarendsveen afgesloten.

Verkeer vanuit de richting Den Haag naar Amsterdam wordt geadviseerd via de snelwegen A12 en A2 te rijden. Ook adviseert Rijkswaterstaat weggebruikers om de omleidingsborden te volgen en de reis voor te bereiden met behulp van de pagina Geplande wegwerkzaamheden.

Weersgevoelige werkzaamheden A4

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Groot onderhoud wegen Noord-Holland

De rijkswegen in de provincie Noord-Holland hebben groot onderhoud nodig. Denk daarbij aan het vernieuwen van asfalt, vervangen van voegovergangen en verbeteren van regenwaterafvoer. In 2019 en 2020 wordt ruim 90 km snelweg vernieuwd en grotendeels vervangen door stiller asfalt. Door dit onderhoud blijven onze wegen in een goede conditie. Zo zorgen we voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer. Ook in de toekomst.

Meer informatie werkzaamheden A4

Meer informatie over groot onderhoud van het wegennet in Noord-Holland is te vinden op de projectpagina Noord-Holland: groot onderhoud wegen 2019/2020. Weggebruikers kunnen voor meer informatie ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).