Diverse avond- en nachtafsluitingen A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken; 7-20 november 2019

Werkzaamheden

Diverse avond- en nachtafsluitingen A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken; 7-20 november 2019

Gepubliceerd op: 6 november 2019, 13:18 - Laatste update: 6 november 2019, 13:32

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken. Dit betekent dat er tussen 7 en 20 november 2019 diverse avond- en nachtafsluitingen zijn om deze onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Het gaat om werkzaamheden aan de snelweg A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken zowel richting Duitsland als richting Eindhoven. Weggebruikers dienen rekening te houden met afsluitingen en omleidingen.

Afsluitingen A67 knooppunt Zaarderheiken

De snelweg A67 is tussen 7 en 20 november 2019 afgesloten op de volgende locaties:

  • van donderdag 7 november 21.00 uur tot vrijdag 8 november 05.00 uur tussen knooppunt Zaarderheiken en oprit (37) Liessel richting Eindhoven
  • van maandag 11 november 21.00 uur tot dinsdag 12 november 05.00 uur tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (40) Velden richting Duitsland
  • van dinsdag 12 november 21.00 uur tot woensdag 13 november 05.00 uur tussen oprit (36) Asten en knooppunt Zaarderheiken richting Duitsland
  • van maandag 18 november 21.00 uur tot dinsdag 19 november 05.00 uur en dinsdag 19 november 21.00 uur tot woensdag 20 november 05.00 uur tussen afrit (2) Straelen (DL) en knooppunt Zaarderheiken richting Eindhoven

Omleidingsroutes A67

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A67

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).