Nieuwsbericht

Online magazine Bereikbaar Zeeland: zo voerden we het onderhoud aan de Postbrug uit

Gepubliceerd op: 19 maart 2024, 15.00 uur - Laatste update: 17 mei 2024, 09.50 uur

De Postbrug tussen Yerseke en Kapelle was 9 weken dicht voor onderhoud. Het onderhoud aan de brug is sinds vrijdag 15 maart 2024 klaar, waardoor het verkeer er weer gebruik van kan maken.

In het online magazine Bereikbaar Zeeland vertellen technisch manager Corné van Stee en omgevingsadviseur Paul van Westen hoe we de werkzaamheden aangepakt hebben en hoe de omgeving betrokken is bij de hinderbeperkende maatregelen.

Over het magazine Bereikbaar Zeeland

In de 11e editie van het magazine leest u meer over de aanstaande werkzaamheden aan de slijtlagen van 7 Zeeuwse bruggen en de werkzaamheden aan de remming- en geleidewerken van de Zandkreeksluis. Ook nemen we u mee in de voortgang en mijlpalen van het uitgevoerde onderhoud én vertelt adviseur civiele techniek Robert van Dalen over de verschillende werkzaamheden in de nacht op de Zeeuwse rijkswegen.

Abonneren magazine Bereikbaar Zeeland

U kunt alle verhalen nu bekijken in het magazine Bereikbaar Zeeland. Wilt u automatisch een melding ontvangen van volgende edities? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Bereikbaar Zeeland. Zo ontvangt u in het vervolg als eerste de nieuwsbrief met het magazine in uw mailbox.

We werken de komende jaren aan vervanging en renovatie van de bestaande infrastructuur. Veel bruggen, tunnels, sluizen en viaducten zijn gebouwd in de jaren 50 en 60 van de 20e eeuw. Ze zijn door de jaren heen intensief belast door steeds meer en steeds zwaarder verkeer. Dit vergroot de kans op storingen en daarom worden ze nu vernieuwd.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina Samen werken aan een bereikbaar Zeeland voor een overzicht van alle projecten.