Werkzaamheden

A28 richting Utrecht dicht voor asfaltreparatie; 30 - 31 januari 2024

Gepubliceerd op: 30 januari 2024

We sluiten vanavond, dinsdag 30 januari 2024, vanaf 21.00 uur de snelweg A28 richting Utrecht af van oprit Amersfoort-Vathorst (8a) tot knooppunt Hoevelaken. Er is schade aan het wegdek ontstaan. De kapotte toplaag van het asfalt wordt over een lengte van 300 m verwijderd en vervangen door nieuw asfalt.

Omleidingen A28

Verkeer vanaf afrit Amersfoort-Vathorst (8a) leiden we om via het onderliggend wegennet naar oprit Hoevelaken (14) op de A1. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en extra reistijd tot 30 minuten.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden woensdagochtend 31 januari 2024 om 05.00 uur klaar en zijn beide rijstroken weer beschikbaar voor het verkeer.

Hinder op uw route?

Zoek op route of wegnummer

Meer informatie werkzaamheden A28

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.