Nieuwsbericht

Podcast De Transitie met minister Mark Harbers: veel animo voor anders samenwerken

Gepubliceerd op: 6 juli 2023, 16.36 uur

In aflevering 4 van podcast De Transitie vertelt minister Mark Harbers van Infrastructuur en Waterstaat hoe Rijkswaterstaat en de markt samen op weg zijn naar een vitale infrasector. ‘Ik zie daadwerkelijk dat de mensen van Rijkswaterstaat en de bouwers de handen ineenslaan.’

Voor de beweging naar een vitale infrasector is anders en meer samenwerken essentieel, benadrukt de minister. Rijkswaterstaat en de markt gaan elkaar op die manier beter begrijpen en versterken. Dat is nodig voor een gezonde, toekomstbestendige infrasector die de grote en complexe uitdagingen van de infranetwerken aan kan.

Bouwen aan een beter bereikbaar Nederland

Een hele sector veranderen kost tijd, maar de beweging is onmiskenbaar in gang gezet en wordt voortgezet. Vanuit die houding kunnen we de enorme opgave aan. En bouwen we samen aan een mooier en beter bereikbaar Nederland.

Luister naar aflevering 4 van De Transitie op de website Vitale Infrasector. Hier zijn ook eerdere podcasts te beluisteren.