Nieuwsbericht

Een nieuwe look voor het online bezoekerscentrum Dijkversterking Marken

Gepubliceerd op: 20 juli 2023, 13.21 uur - Laatste update: 20 juli 2023, 13.50 uur

In het online bezoekerscentrum kunt u alle informatie rondom de dijkversterking Marken vinden. Als u al een tijdje niet meer “op bezoek” bent geweest, is nu het moment om weer eens een kijkje te nemen.

Allereerst heeft het bezoekerscentrum een make-over gekregen. De uitstraling van het virtuele centrum is verbeterd door onder andere de belichting aan te passen en meer detail aan te brengen aan het interieur en de aanwezige mensen. Hierdoor ziet het bezoekerscentrum er nog realistischer uit.

Werk in uitvoering

Naast de make-over hebben we ook inhoudelijk een aantal dingen toegevoegd. Er is nu een plek voor foto’s van het project; aan de muur hangt een fotocarroussel die we ‘project in beeld’ noemen. 

Op de tafel staat een werk in uitvoeringsbord, waar we praktische informatie over de afsluiting en de omleidingsroute delen. Uiteraard hebben we ook een banner in het centrum neergezet waarmee u naar onze nieuwe facebookpagina gaat.

Meer informatie bezoekerscentrum

Benieuwd naar het vernieuwde bezoekerscentrum? Kijk op de website bezoekerscentrum Dijkversterking Marken.