Werkzaamheden

A28 ’s nachts dicht tussen Zwolle-Zuid en Zwolle-Centrum; 24 juli - 28 juli 2023

Gepubliceerd op: 14 juli 2023, 09.51 uur - Laatste update: 28 juli 2023, 13.53 uur

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de snelweg A28 tussen Zwolle-Zuid en Zwolle-Centrum. In verband met de werkzaamheden is de A28 tussen Zwolle-Zuid en Zwolle-Centrum in de richting van Meppel dicht voor doorgaand verkeer.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 24 juli tot en met vrijdag 28 juli 2023 in de avonden en nachten tussen 20.00 en 05.00 uur. We adviseren weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Vervanging asfalt

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt en aanbrengen van markering op het vernieuwde wegdek. De snel- en autowegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Afsluiting snelweg A28

De A28 is dicht tussen Zwolle-Zuid en Zwolle-Centrum in de richting van Meppel van maandag 24 juli tot en met vrijdag 28 juli 2023 tussen 20.00 en 05.00 uur.

Omleidingsroutes A28

Het verkeer naar Zwolle-Centrum wordt omgeleid via de parallelbaan. Om drukte in Zwolle te voorkomen adviseren we weggebruikers gebruik te maken van de omleidingsroutes. Het verkeer op de A28 richting Heerenveen wordt bij Harderwijk geadviseerd om te rijden via de N302 en A6.

Bij knooppunt Hattemerbroek op de A50 en A28 wordt verkeer richting Heerenveen aangeraden de N50 en A6 te kiezen. Verkeer op de A1 richting Groningen kan het beste via de A6 omrijden. Borden langs en boven de weg geven deze omleidingsroutes aan.

Meer informatie werkzaamheden A28?

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.