Werkzaamheden

A2 ’s nachts dicht tussen de knooppunten Het Vonderen en Kerensheide; 20 - 21 april en 2 - 3 mei 2023

Gepubliceerd op: 5 april 2023 - Laatste update: 19 april 2023, 16:06

We voeren geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2. Hierdoor is de A2 tussen oprit (47) Born en knooppunt Kerensheide dicht van donderdag 20 april 21.00 tot vrijdag 21 april 06.00 uur.

Daarna is de snelweg A2 dicht tussen knooppunt Het Vonderen en afrit (47) Born richting Maastricht van dinsdag 2 mei 21.00 tot woensdag 3 mei 05.00 uur. Tijdens de werkzaamheden zijn de tussenliggende op- en afritten en de parkeergelegenheid ook dicht voor het verkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen richting Maastricht

Van donderdag 20 april 21.00 uur tot vrijdag 21 april 06.00 uur is afgesloten richting Maastricht:

  • A2 tussen oprit (47) Born en knooppunt Kerensheide
  • Op- en afrit (48) Urmond

Omleidingsroutes voor verkeer

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en plannen we ze opnieuw in.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en houd u aan de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.