Nieuwsbericht

14 maart 2023: inloopavond werkzaamheden Vossemeersebrug

Gepubliceerd op: 6 maart 2023 - Laatste update: 14 april 2023, 09:11

Rijkswaterstaat organiseert op dinsdag 14 maart 2023 van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond over de werkzaamheden aan de Vossemeersebrug. Deze brug is afgesloten voor autoverkeer van maandag 20 maart tot en met vrijdag 7 april. 

Tijdens de informatieavond krijgen omwonenden de mogelijkheid om vragen te stellen over de werkzaamheden. De informatieavond vindt plaats in dorpshuis de Vossenkuil in Oud-Vossemeer.

Inhoud informatieavond

De hangeraansluitingen van de Vossemeersebrug hebben onderhoud nodig. Het onderhoud aan de hangeraansluitingen is van belang om deze te beschermen. Om dit te doen verwijderen we corrosie. Vervolgens brengen we meerdere verflagen aangebracht ter bescherming.

Tijdens de informatieavond zijn onze experts aanwezig om vragen te beantwoorden over de werkzaamheden, de techniek van de brug en de hinder die de werkzaamheden veroorzaken. Ook over de andere bruggen over het Schelde-Rijnkanaal kunnen vragen worden gesteld.

Aanmelden inloopavond

Aanmelden is niet verplicht, bezoekers zijn ook zonder aanmelding welkom om hun vragen te stellen.

Meer informatie werkzaamheden Vossemeersebrug

Mensen die meer willen weten over de werkzaamheden aan de Vossemeersebrug kunnen terecht op de projectpagina Samen werken aan een bereikbaar Zeeland.