Werkzaamheden

Afgelast A27: weekendafsluiting tussen knooppunt St. Annabosch en afrit (16) Breda-Noord; 25 - 26 juni 2022

Gepubliceerd op: 2 juni 2022 - Laatste update: 24 juni 2022, 16:24

We zouden geplande onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de A27 ter hoogte van knooppunt St. Annabosch. Hierdoor zou de A27 tussen knooppunt St. Annabosch en afrit (16) Breda-Noord richting Raamsdonksveer afgesloten zijn van zaterdag 25 juni 20.00 tot zondag 26 juni 18.00 uur voor al het verkeer. Deze werkzaamheden zijn afgelast in verband met de voorspelde weersomstandigheden.

Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting

Van zaterdag 25 juni 20.00 tot zondag 26 juni 18.00 uur gelden de volgende afsluitingen op de snelweg A27 tussen knooppunt St. Annabosch en afrit (16) Breda-Noord richting Raamsdonksveer:

  • Op- en afrit (15) Breda van de A27 richting Raamsdonksveer¬†
  • Afrit (16) Breda-Noord van de A27 richting Raamsdonksveer

Omleidingsroute

Het verkeer op de snelweg A58 in de richting van Raamsdonksveer wordt als volgt omgeleid:

  • Volg de A58 tot knooppunt Galder.
  • Ga ter hoogte van knooppunt Galder over op de A16 richting Rotterdam.
  • Volg de A16 tot knooppunt Zonzeel.
  • Ga ter hoogte van knooppunt Zonzeel over op de A59 richting Raamsdonksveer.

Het lokale verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.