Nieuwsbericht

Ontdek, beleef en bewonder de Rijkswaterstaatprojecten op 18 juni 2022

Gepubliceerd op: 30 mei 2022, 11.38 uur - Laatste update: 28 februari 2023, 11.57 uur

Een kanaalbodem bedekken met 100.000 m3 zand-bentoniet, een complete snelweg aanleggen of een nieuwe sluis bouwen. De projecten van Rijkswaterstaat zijn vaak groots en indrukwekkend. En dat kun je één dag per jaar zelf ervaren tijdens de Dag van de Bouw 2022.

Grijp op zaterdag 18 juni je kans om een kijkje achter onze schermen te nemen en ontdek, beleef en bewonder de grootste bouwprojecten van dichtbij!

Van Zuidas tot A16 Rotterdam

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag waarop bouwend Nederland de deuren opent voor publiek. Ook wij zetten 7 projecten, verspreid over Nederland, in de schijnwerpers. Zo maak je bijvoorbeeld kennis met de nieuwe dynamische Zuidas in Amsterdam, of ontdek je de 'Groene' tunnel onder het Lage Bergse Bos vlakbij Rotterdam. 

Je kunt de projecten op verschillende manieren bewonderen: vanuit een uitkijkpunt, op de fiets of gewoon te voet. Wij zorgen er in ieder geval voor dat jij op een ludieke manier eenmalig en veilig op ‘verboden terrein’ kan komen!

Kom naar de Dag van de Bouw 2022

Nieuwsgierig naar onze projecten en het programma? Meld je direct aan op de website van de Dag van de Bouw.