Nachtafsluiting tussen knooppunten Paalgraven en Bankhoef; 17-18 mei 2022

Werkzaamheden

Nachtafsluiting tussen knooppunten Paalgraven en Bankhoef; 17-18 mei 2022

Gepubliceerd op: 16 mei 2022 - Laatste update: 18 mei 2022, 08:59

We voeren onderhoud uit aan het asfalt van de snelweg A50. Hierdoor is de A50 tussen knooppunt Paalraven en knooppunt Bankhoef afgesloten voor het verkeer van dinsdag 17 mei 21.00 uur tot woensdag 18 mei 06.00 uur 2022. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

Dinsdag 17 mei 21.00 uur tot woensdag 18 mei 2022 06.00 uur zijn de volgende afsluitingen:

  • Snelweg A50 tussen knooppunt Paalgraven en knooppunt Bankhoef in de richting van Nijmegen/Arnhem.
  • A59/A50 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Paalgraven komende vanuit ’s-Hertogenbosch richting Nijmegen/Arnhem;
  • Oprit (53) Oss-Oost naar de A50 richting Nijmegen/Arnhem;
  • Op- en afrit (17) Ravenstein naar de A50 richting Nijmegen/Arnhem.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft onderhoud dat de viaducten, bruggen, tunnels en het wegennet nodig hebben. Bijvoorbeeld asfaltering, het vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.