Werkzaamheden

Weekendafsluiting parallelbaan A16 Van Brienenoordbrug richting Den Haag/Gouda

Gepubliceerd op: 7 februari 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 12:15

Rijkswaterstaat vervangt in het weekend van zaterdag 12 februari op zondag 13 februari 2022 een voegovergang op de Van Brienenoordbrug in de richting van Den Haag/Gouda.

Hiervoor wordt de parallelrijbaan van de Van Brienenoordbrug afgesloten vanaf zaterdagavond 12 februari 21.00 uur tot en met zondagavond 13 februari 2022 22.00 uur. Weggebruikers moeten rekening houden met forse hinder.

Omleiding

Tijdens deze afsluiting wordt het verkeer omgeleid via de hoofdrijbaan. De omleidingsroute is aangegeven langs de weg via gele borden en digitale borden. De op- en afrit 24 (Feijenoord), afrit 25 (Capelle a/d IJssel) en afrit 26 (Kralingen) zijn afgesloten.

Spoedreparatie

Deze werkzaamheden volgen op een eerdere spoedreparatie aan de voegovergang eind januari 2022. Tijdens deze spoedreparatie is de strip van de voegovergang tijdelijk vastgezet. Er wordt nu een nieuwe, definitieve voegovergang aangebracht.