Onderhoud bermen A50 tussen Heerde en Apeldoorn en A12 bij Arnhem 1 november 2021 van start

Werkzaamheden

Onderhoud bermen A50 tussen Heerde en Apeldoorn en A12 bij Arnhem 1 november 2021 van start

Gepubliceerd op: 21 oktober 2021

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit in en langs de bermen van de snelweg A50 tussen knooppunt Beekbergen en Heerde en aan de snelweg A12 in Arnhem tussen de knooppunten Waterberg en Grijsoord.

Voor de veiligheid van de weggebruikers worden de bermen opnieuw ingericht. De werkzaamheden vinden overdag plaats. Er is weinig tot geen hinder voor het verkeer.

Verkeersveiligheid

Voor de veiligheid van de weggebruikers worden de bermen opnieuw ingericht. Hierbij worden bomen en struiken verwijderd. Waar dit niet mogelijk is, plaatsen we vangrails.

Werkzaamheden A50 en A12

Rijkswaterstaat start 1 november met de werkzaamheden in de buitenbermen. Bomen en struiken naast de snelweg A50 en A12 die een gevaar voor de weggebruiker kunnen opleveren worden verwijderd. De werkzaamheden lopen tot uiterlijk 31 december 2021.

Compensatie

Rijkswaterstaat registreert tijdens de werkzaamheden zorgvuldig het groen waarvoor een compensatieplicht geldt, om dit in overleg met de betreffende gemeenten in 2022 te herplanten binnen het eigen beheergebied of daarbuiten.

Hinder werkzaamheden in de bermen

De werkzaamheden in de bermen worden uitgevoerd tussen 09.00 en 16.00 uur. Deze werkzaamheden kunnen leiden tot geluidshinder in de directe omgeving. De aannemer doet zijn uiterste best om hinder tot een minimum te beperken. Het verkeer kan enige hinder ondervinden omdat ter hoogte van de werkzaamheden een snelheidsbeperking of rijstrookafsluiting nodig kan zijn.

Meer informatie werkzaamheden A50 en A12

Voor meer informatie kunt u bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).