Werkzaamheden

Werkzaamheden N57: wegafsluitingen bij Middelburg; september en oktober 2021

Gepubliceerd op: 15 september 2021, 12.50 uur

Rijkswaterstaat voert in september en oktober 2021 asfalteringswerkzaamheden uit aan de autoweg N57. Vanwege deze werkzaamheden is de N57 2 weekenden en enkele nachten bij Middelburg afgesloten.

Verkeer op de autoweg N57 wordt omgeleid. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven.

Afsluitingen autoweg N57

Rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat - toerit bij Arnestein

Tussen de rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat en de toerit bij Arnestein in de richting Vlissingen is van vrijdag 24 september 20.00 uur tot zondag 26 september 12.00 uur de weg afgesloten. De rotonde zelf is tijdens deze weekendafsluiting beschikbaar.

Het verkeer met bestemming Middelburg/Vlissingen/Goes wordt vanaf de Oosterscheldekering via de Oostwestweg (N255) omgeleid. Vanaf Schouwen-Duiveland wordt het verkeer geadviseerd de route via de Zeelandbrug te volgen. Vervolgens kan via de A58 bestemming Middelburg/Vlissingen bereikt worden. Lokaal verkeer maakt gebruik van de ‘oude’ N57.

Rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat - afrit Middelburg Centrum

Tussen de rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat en de afrit Middelburg Centrum (39) in de richting Vlissingen is van maandag 27 september tot woensdag 29 september, steeds van 20.00 uur tot 06.00 uur de weg afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid via de ‘oude’ N57.

Serooskerke - aansluiting A58

Tussen Serooskerke en de aansluiting met de A58 (Nieuw- en St Joosland) geldt in beide richtingen gedurende 3 nachten in de periode maandag 11 oktober – donderdag 14 oktober, steeds van 20.00 uur tot 06.00 uur een afsluiting.

Het verkeer wordt omgeleid via de ‘oude’ N57.

Arnestein - rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat

Tussen Arnestein en de rotonde Havenpoortweg/PA Bouwensestraat in noordelijke richting is van vrijdag 15 oktober 20.00 uur tot zondag 17 oktober 12.00 uur de weg afgesloten. Deze afsluiting geldt ook voor de periode maandag 18 oktober tot woensdag 20 oktober, steeds van 20.00 uur tot 06.00 uur. 

Het verkeer met bestemming Domburg/Oostkapelle/Vrouwenpolder wordt vanaf knooppunt De Poel (A58) omgeleid via de Oostwestweg (N255). Lokaal verkeer wordt vanaf de A58 omgeleid via de aansluiting Middelburg-Centrum.

De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.