3 juni online webinar over werkzaamheden Rozenburg voor Blankenburgverbinding

Nieuwsbericht

3 juni online webinar over werkzaamheden Rozenburg voor Blankenburgverbinding

Gepubliceerd op: 31 mei 2021, 11:38

Om de werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel bij Rozenburg en de start van het werk aan de tunnelelementen in het Damen Verolme dok toe te lichten, is er op donderdag 3 juni 2021 om 19:00 uur een online informatiebijeenkomst (webinar).

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft kan het webinar thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen hun vragen stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en aannemer BAAK.

Aanmelden webinar Blankenburgverbinding zuidoever Rozenburg

Uitleg over de werkzaamheden

Tijdens de komende werkzaamheden aan de Maasdeltatunnel zal er onder meer een betonstort van 60 uur achter elkaar plaatsvinden. Ook gaan binnenkort de werkzaamheden voor de tunnelelementen in het Damen Verolme dok, vlakbij Rozenburg, van start. Verder zal er in juni weer een tijdelijke wijziging zijn op de snelweg A15 vanwege de bouw van de fly-overs van knooppunt Rozenburg. Al deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens de webinar van 3 juni.

Datum:             donderdag 3 juni 2021
Tijd:                    19.00 uur
Aanmelden:     via de website van Bureau Webinargeek

Blankenburgverbinding

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de snelweg A20 bij Vlaardingen met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op de website van de Blankenburgverbinding