Online informatieavond over aanleg rotondes bij Burgh-Haamstede; 15 oktober 2020

Nieuwsbericht

Online informatieavond over aanleg rotondes bij Burgh-Haamstede; 15 oktober 2020

Gepubliceerd op: 7 oktober 2020, 12:51 - Laatste update: 7 oktober 2020, 12:59

Rijkswaterstaat en aannemer Boskalis houden op donderdag 15 oktober 2020 van 19.00 tot ongeveer 19.30 uur een online informatieavond over de aanleg van 2 rotondes bij Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. Het gaat om 2 rotondes in de autoweg N57, bij de kruising met de Kraaijensteinweg en de kruising met de Daleboutsweg.

Omdat de informatieavond vanwege de coronamaatregelen niet op locatie kan plaatsvinden, gebeurt dat nu digitaal. GeĂ¯nteresseerden kunnen dit thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen via de projectpagina N57 en N59: aanleg 5 rotondes en nieuw wegdeel op Schouwen-Duiveland. Zij hoeven zich niet van te voren aan te melden.

Inhoud informatieavond rotondes Burgh-Haamstede

De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rotondes zijn eind september 2020 van start gegaan. De bouw van de rotondes zelf staat gepland voor de periode februari – april 2021. Tijdens de informatieavond worden belangstellenden bijgepraat over het waarom van de rotondes, de bouw, de planning en de hinder. Kijkers kunnen per mail vragen stellen. De uitzending kan direct teruggekeken worden en blijft ook na 15 oktober 2020 beschikbaar. Het e-mailadres blijft beschikbaar voor het stellen van vragen.

Meer informatie aanleg rotondes Schouwen-Duiveland

Met de aanleg van beide rotondes verbetert Rijkswaterstaat de verkeersveiligheid van de autoweg N57 bij Burgh-Haamstede. Meer informatie over het project is te vinden op de projectpagina N57 en N59: aanleg 5 rotondes en nieuw wegdeel op Schouwen-Duiveland.