Stel uw vraag aan Rijkswaterstaat

Om uw vraag in behandeling te kunnen nemen, heeft Rijkswaterstaat enkele persoonsgegevens van u nodig. Wij gebruiken deze gegevens alleen om op uw bericht te reageren en om u te benaderen voor een klanttevredenheidsonderzoek.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan hiervoor nodig is. Voor meer informatie kunt u het privacystatement raadplegen. Voor het klanttevredenheidsonderzoek ontvangt u een mail van een externe partij (Expoints).

Als u het formulier verstuurt, krijgt u binnen 2 tot 10 werkdagen van ons reactie. Wilt u op een andere manier contact opnemen met Rijkswaterstaat? Bekijk dan de andere contactmogelijkheden.

Contactformulier Rijkswaterstaat

  1. stap 1Vul in (status: Actief)
  2. stap 2Controleer uw gegevens (status: Onvoltooid)
  3. stap 3Verzenden (status: Onvoltooid)
Ik heb een vraag als
Graag ontvang ik een inhoudelijke reactie
Als u geen gegevens achterlaat, kunnen wij u niet om een toelichting van uw melding vragen.

U kunt uw telefoonnummer invullen. Dan nemen wij contact op als we extra vragen hebben of ons antwoord in een gesprek willen uitleggen.

Maximaal 5 bestanden

De bestanden mogen samen niet groter zijn dan 20 MB

Toegestane extensies: ".pdf", ".doc", ".docx", ".xls", ".xlsx", ".ppt", ".pptx", ".pps", ".bmp", ".jpg", ".jpeg",".gif", ".png", ".txt", ".zip"

dd-mm-jjjj
uu:mm

Staat het wegnummer er niet bij? Op deze kaart met wegbeheerders vindt u met welke wegbeheerder u contact op kunt nemen.

    Rijbaanaanduiding op hectometerpaal(optioneel)