LEF Future Center RWS

LEF Future Center RWS

Sta je voor een complex maatschappelijk vraagstuk of een uitdaging waar je met je partners of je team niet uitkomt? Houd je je bezig met thema’s als klimaatadaptatie, slimme en groene mobiliteit en circulaire economie? LEF Future Center RWS ondersteunt je.

Momenteel is LEF Future Center RWS in verband met het coronavirus beperkt open. Voor vragen zijn we bereikbaar via e-mail en telefoon: 088-7971900.

Verandering vraagt om LEF

De manier van werken in LEF Future Center RWS is uniek. Ieder vraagstuk vraagt om maatwerk en onze aanpak, methoden en facilitator zijn speciaal afgestemd op jouw behoefte. We organiseren sessies voor een dag of dagdeel, maar om baanbrekende ideeën en oplossingen te bereiken kan soms een langer traject nodig zijn. Dit doen we voornamelijk op onze locatie in Utrecht, met inspirerende ruimtes en onze laatste aanwinst het Future Lab, waar we experimenteren en prototypes bouwen.

Hoe werkt LEF?

In de LEF-omgeving ontstaat symbiose tussen 4 belangrijke aspecten: vraag, groep, werkvormen en fysieke omgeving. Deze richten we speciaal in ter ondersteuning van het proces. Veiligheid, verbinding en vertrouwen vormen de basis voor een positieve beleving, waarin de toekomst wordt doorleefd, gevisualiseerd en tastbare oplossingen de opgave binnen bereik brengen.

In ons Future Center in Utrecht doorbreken we vaste patronen. Hier ervaar je ruimte voor nieuwe denkwijzen en ideeën. In een verrassende omgeving met creatieve programma’s en slimme interventiemethoden. Op basis van actuele inzichten en ontwikkelingen in de psychologie, neurologie en technologie. Stap uit je dagelijkse omgeving en beleef de toekomst. Let’s experience the future.

Voor wie is LEF?

Onze facilitatoren begeleiden sessies en experimenten voor Rijkswaterstaat, maar ook andere overheidsorganisaties en -partners kunnen gebruik maken van onze diensten. Zo hebben we Defensie, Binnenlandse Zaken en andere ministeries al als klant verwelkomd.

Als je een aanvraag doet die past bij de LEF-filosofie, krijg je een verkennend gesprek met een van onze accountmanagers. Daarin wordt bepaald of wij jou op een goede manier kunnen helpen. Het volgende gesprek is de intake met de facilitator erbij. Samen met de facilitator maak je een programma voor de sessie of experimenteertijd en werk je aan de voorbereiding.

Ervaringen met LEF

Al ruim 10 jaar wakkert LEF Future Center RWS inspiratie en ideevorming aan, belangrijk voor innovatie. Alle kennis die in ruim 10 jaar is opgebouwd door LEF Future Center RWS is bijeengebracht in de zogenoemde Body of Practice. We delen onze ervaring en kennis graag met je en naast de body of practice bieden we twee keer per jaar een open dag waarbij je LEF zelf kan beleven.

Contact met LEF

Heb je interesse in onze diensten, neem contact met ons op via het contactformulier van LEF Future Center RWS. LEF Future Center RWS bevindt zich in Utrecht, maar we faciliteren ook sessies op een aantal locaties in het land. Je kunt ons ook bellen tijdens kantoortijden op 088 - 797 1900.

Adres en parkeren

Uitgenodigd voor een LEF-sessie, maar de adresgegevens niet bij de hand? Dit zijn onze gegevens:

LEF Future Center RWS
Gebouw Westraven Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Je kunt parkeren bij P&R Westraven en dit is ook de uitstaphalte voor tram en bus.

Onderliggende pagina