A12: Slim Reizen

Waarom

  • Het wordt steeds drukker op de wegen rondom Arnhem. Op het traject A12 Arnhem - Duitse grens loopt het regelmatig vast.
  • Met A12 Slim Reizen stimuleren bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen anders reizen op het traject A12 Arnhem - Duitse grens.
  • Hiermee zorgen we samen voor een betere doorstroming van het verkeer en houden we de regio bereikbaar en leefbaar.

Hoe

reizigers stimuleren om slim te reizen op de A12 Arnhem – Duitse grens en de omringende wegen

Slimme reisalternatieven

Met A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden, onderwijsinstellingen en andere organisaties uit de A12-regio samen. Met maatregelen en tips helpen we reizigers en bedrijven om slimme reisalternatieven te vinden voor hun route, op weg naar werk, studie, voor klanten, winkels en recreatie.

Slim reizen voor een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio

Slim reizen is:

  • vooraf je route checken en waar mogelijk thuis werken;
  • reizen op andere tijden of via een andere route;
  • en kiezen voor ander vervoer dan de auto.

Een voorbeeld van zo’n maatregelenpakket is de FietsChallenge A12, waarmee we werknemers stimuleren de fiets te pakken naar het werk.

Zo zorgen we samen voor een betere bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek. Kijk voor meer informatie op de website van A12 Slim Reizen.

A12 Slim Reizen is onderdeel van Slim & Schoon Onderweg, het regionale programma voor een schonere en beter bereikbare regio.

Check voor vertrek hoe druk het is

Moet u echt de weg op? Bekijkt dan vóór vertrek, of al een dag van tevoren, hoe het druk het is op het traject A12 Arnhem – Duitse grens.

Bekijk de interactieve kaart

Nieuws

Onderliggende pagina