Werkzaamheden

A2 tussen oprit Born en afrit Roosteren ’s nachts dicht; 10 - 12 juli 2024

Gepubliceerd op: 10 juli 2024, 09.12 uur

We voeren onderhoud uit aan het asfalt van de A2. Hierdoor is de A2 tussen oprit Born 47 en afrit Roosteren 46 in de richting van Eindhoven afgesloten van woensdag 10 juli 21.00 tot donderdag 11 juli 2024 05.00 uur voor al het verkeer. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting A2

De A2 is dicht van woensdag 10 juli van 21.00 tot donderdag 11 juli 2024 05.00 uur, tussen oprit  Born 47 en afrit Roosteren 46 in de richting van Eindhoven:

  • oprit Born 47
  • afrit Roosteren 46

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes A2

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden A2

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk niet doorgaan en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud A2

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het gaat om onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A2

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.