Werkzaamheden

Ring A10 Oost Amsterdam weekend dicht; 7 - 9 juni 2024

Gepubliceerd op: 7 juni 2024, 12.37 uur

Let op. Dit persbericht over de asfalteringswerkzaamheden op de A10 Oost komend weekend is een correctie op het persbericht van 5 juni 2024, omdat de werkzaamheden niet alleen in de nacht zullen plaatsvinden maar ook overdag.

Afsluiting A10

In het weekend van 7 - 9 juni 2024 werken we aan het asfalt op de Ring A10 Oost van Amsterdam. Van vrijdagavond 7 juni tot maandagochtend 10 juni 2024 wordt het asfalt vervangen tussen knooppunt Watergraafsmeer en Amstel.

De weg richting Amsterdam-Zuid is tussen beide knooppunten dicht. Verkeer wordt omgeleid via de A9. De extra reistijd kan op drukke momenten oplopen tot 60 minuten.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingen Ring A10

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om 23.00 uur en eindigen maandagochtend om 05.00 uur. Verkeer met de bestemming Amsterdam-Zuid wordt vanaf knooppunt Watergraafsmeer omgeleid via de A1, A9 en A2.

De afslagen S111, S112 en S113 tussen knooppunt Watergraafsmeer en Amstel zijn afgesloten en te bereiken via de buitenring (Ring A10 Oost richting Amsterdam-Noord).

Asfalteringswerkzaamheden Ring A10

Het asfalt op dit deel van de Ring van Amsterdam is aan vervanging toe. Komend weekend worden kwetsbare stukken in het asfalt vervangen. De werkzaamheden vormen de overbrugging tot het groot onderhoud aan de Ring A10 Oost wat in 2025 plaatsvindt. Dan wordt op de hele Ring A10 Oost het asfalt vervangen. Ook wordt er dan gewerkt aan de vangrail, hemelwaterafvoer en verschillende voegovergangen.

Onderhoudswerkzaamheden

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Advies aan weggebruikers

We adviseren weggebruikers de omleidingsborden te volgen en de reis voor te bereiden met behulp van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. Op die manier zijn weggebruikers het snelst op hun bestemming.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.