Nieuwsbericht

Marktconsultatie inkoop GWW Diensten (opvolgers SROK’s)

Gepubliceerd op: 4 maart 2024, 14.50 uur

Rijkswaterstaat werkt aan nieuwe raamovereenkomsten voor GWW diensten; de opvolgers van de SROK’s. Op 28 maart 2024 organiseren we een marktconsultatie om de inkoopkeuzes op hoofdlijnen te toetsen bij geïnteresseerde marktpartijen.

Op 11 oktober 2023 heeft Rijkswaterstaat een marktbijeenkomst gehouden om marktpartijen in een vroeg stadium te informeren. Naar aanleiding daarvan is de ‘verbeteropgave’ voor dit traject opgesteld, die in december 2023 gepubliceerd is op TenderNed.

De marktconsultatie op 28 maart 2024 heeft betrekking op de volgende disciplines: Projectbeheersing, Systeemgerichte Contractbeheersing, Integrale Veiligheid, generalistische Ingenieursdiensten (huidige SROK Planuitwerking en Contractvoorbereiding) en specialistische Ingenieursdiensten (huidige SROK Technisch Advies). Deze disciplines worden ook vanuit de gebruikers van Rijkswaterstaat vertegenwoordigd op de marktconsultatie.

De marktconsultatie bestaat uit een plenair deel en een interactief deel. Het plenaire deel is live en via MS Teams te volgen. Het interactieve deel is alleen live.

Praktische gegevens

  • Datum: donderdag 28 maart 2024
  • Tijd: 12.00 - 17.00 uur (13.00 start inhoudelijk programma)
  • Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein (deels via MS Teams te volgen)

Document ter voorbereiding

Rond 14 maart 2024 wordt via TenderNed een document gedeeld ter voorbereiding op de marktconsultatie.

Aanmelding

U kunt zich bij interesse uiterlijk 15 maart 2024 aanmelden voor de marktconsultatie door middel van het aanmeldformulier op TenderNed.

Om een zo breed mogelijk publiek te kunnen bereiken, wordt deelname van maximaal 2 deelnemers per organisatie aangehouden. Na aanmelding ontvangt u een MS Teams link.

Het verslag van de marktconsultatie wordt na afloop op TenderNed geplaatst.