Nieuwsbericht

Werk jij straks mee aan de toekomst van Rijkswaterstaat?

Gepubliceerd op: 1 december 2023

De campagne Gun Jezelf een baan met toekomst. Gun jezelf Rijkswaterstaat ging donderdag 30 november 2023 weer van start. Dit is een vervolg op de campagne die in het voorjaar van 2023 liep.

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. We staan voor een grote onderhoudsopgave en zoeken de komende jaren veel professionals die ons daarbij helpen. Gun jij jezelf de stap naar Rijkswaterstaat en werk jij straks mee aan de toekomst van Nederland?

Bij Rijkswaterstaat werk je samen met meer dan 10.000 collega’s aan projecten die er echt toe doen. Dat betekent dat je werkt aan de toekomst van Nederland met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We werken aan de ontwikkeling van onze medewerkers en aan een goede werk-privébalans. Zo stimuleren we iedereen om het beste uit zichzelf te halen.

Werken bij Rijkswaterstaat

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website Werken bij Rijkswaterstaat. Of meld je aan voor ToekomstTalks, een inspirerend webinar over de toekomst van het werk bij Rijkswaterstaat, de toekomst van jouw vakgebied en wat dit betekent voor jou als professional.

Bekijk onze website Werken bij Rijkswaterstaat

Gun jezelf een baan met toekomst. Gun jezelf Rijkswaterstaat.