Nieuwsbericht

Nieuwe website project A44 online!

Gepubliceerd op: 6 december 2023

De nieuwe website van project A44 staat live! Met alle informatie over de aanleiding, de noodzaak en de werkzaamheden van het project. Ook vind je hier de tijdelijke omrijroutes in geval van onvermijdelijke hinder.

Project-atlas

Voor wie nog niet bekend is met Project-atlas: dit is een website waarmee je perfect de ‘nu’ en ‘straks’ van een project kan laten zien. Oftewel; hoe een projectgebied er op dit moment uitziet én hoe het eruitziet na afronding.

Dat doen we met een combinatie van satelliet-, drone- en locatiefoto’s (‘nu’) – en daaroverheen geplakt een computergemaakte ‘rendering’ (‘straks’). Zo krijg je een perfect beeld van de huidige en toekomstige situatie. Daarbij geven we informatie over de aanleiding, noodzaak, werkzaamheden en bijzonderheden van het project.

Zo creëren we voor omwonenden (en andere stakeholders) een gedetailleerd beeld van wat ze kunnen verwachten bij het vernieuwen van de brug en viaducten van het project A44. Een mooie nieuwe stap in informatievoorziening, als je het ons vraagt!