Werkzaamheden

A77: nachtafsluitingen tussen knooppunt Rijkevoort en afrit Gennep; 30 oktober - 1 november 2023

Gepubliceerd op: 17 oktober 2023, 16.11 uur - Laatste update: 24 oktober 2023, 16.39 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A77. Hierdoor is de A77 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (2) Gennep richting Duitsland afgesloten van maandag 30 oktober 21.00 tot dinsdag 31 oktober 5.00 uur.

Daarna is de  A77 tussen oprit (2) Gennep en knooppunt Rijkevoort richting Nijmegen en Venlo afgesloten van dinsdag 31 oktober 21.00 tot woensdag 1 november 5.00 uur. Houd rekening met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen A77

A77 tussen knooppunt Rijkevoort en afrit (2) Gennep richting Duitsland, maandag 30 oktober 21.00 tot dinsdag 31 oktober 05.00 uur:

  • op- en afrit (1) Boxmeer
  • afrit (2) Gennep

Gelijktijdig met bovenstaande afsluiting zijn ook oprit (5) Haps van de A73 en parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Lokkant (met aangrenzend tankstation) gelegen aan de A73 in de richting van Venlo afgesloten.

A77 tussen oprit (2) Gennep en knooppunt Rijkevoort richting Nijmegen en Venlo, dinsdag 31 oktober 21.00 tot woensdag 1 november 05.00 uur:

  • oprit (2) Gennep
  • op- en afrit (1) Boxmeer

Gelijktijdig met bovenstaande afsluiting zijn ook oprit (5) Haps van de A73 en parkeergelegenheid/verzorgingsplaats Hondsiep gelegen aan de A73 in de richting van Nijmegen afgesloten.

Hinder op uw route?

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie A77

Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.