Werkzaamheden

A9: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot knooppunt Holendrecht dicht; 1 - 4 september 2023

Gepubliceerd op: 29 augustus 2023

Van vrijdag 1 september 20.00 tot maandag 4 september 2023 05.00 uur is de A9 richting Amsterdam/Utrecht dicht, vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht (1 rijrichting). Verkeer vanuit Schiphol/Haarlem, richting Amsterdam of Utrecht moet rekening houden met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Aannemer VeenIX voert dit weekend langs het hele tracé verschillende werkzaamheden uit voor de verbreding van de A9. Zo wordt er geasfalteerd en worden funderingen voor portalen geplaatst. Bij het viaduct over de Burgemeester Boersweg in Amstelveen wordt de fundering van het nieuwe viaduct aangebracht.

Omleidingen afsluiting A9

Verkeer vanuit Schiphol/Haarlem, richting Amsterdam/Utrecht wordt omgeleid via de A4, A10 en de A2.

Ask&Go reisadviesdienst

Reizigers kunnen gebruikmaken van de website Ask&Go om vragen te stellen over het rijden en reizen tijdens de werkzaamheden.

Meer informatie werkzaamheden A9

Voor meer informatie over de werkzaamheden op de A9 kunt u terecht op de website bezoekerscentrum Rijkswaterstaat: Weguitbreiding Schiphol-Amsterdam-Almere.