Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst ‘buren van de A44'

Gepubliceerd op: 1 juni 2023 - Laatste update: 12 september 2023, 09:17

Op zaterdag 24 juni 2023 bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomst voor ‘buren van de A44’.

Graag praten we dan iedereen bij over de status van het project. Hoe staat het met de plannen voor de viaducten Lisserweg, Hoofdvaart, het Spoorwegviaduct en de Kaagbrug, wat betekent dat voor de bereikbaarheid in de omgeving en wanneer gaan we echt aan de slag met de werkzaamheden.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst in Buitenkaag in 2022 en vindt plaats in Hotel van der Valk in Sassenheim.

Informatie bijeenkomst 24 juni 2023

Er zijn presentaties om 14.30, 15.30 en 16.30 uur en er is een doorlopende informatiemarkt. Hier kunt u meer te weten komen aan de hand van een aantal informatieborden, maar ook kunt u in gesprek gaan met onze collega’s en hen al uw vragen stellen.

We stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt via aanmeldformulier Aanmeldformulier informatiebijeenkomst Bruggen en Viaducten A44 Informatiebijeenkomst Bruggen en Viaducten A44, zodat we met uw komst rekening kunnen houden.