Werkzaamheden

A2: verkeershinder wegens werkzaamheden voegovergang Martinus Nijhoffbrug

Gepubliceerd op: 25 oktober 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 14:57

Vanwege herstelwerkzaamheden aan de voegovergang van de Martinus Nijhoffbrug ondervindt het verkeer op de snelweg A2 vanuit Utrecht naar Den Bosch tot 27 oktober 2022 05.00 uur (ernstige) hinder.

Op de A2 vanuit de richting Utrecht naar Den Bosch is ter hoogte van de Martinus Nijhoffbrug over de Waal 1 rijstrook afgesloten sinds maandagochtend 24 oktober. Dit is gedaan om een onveilige situatie te voorkomen. De voegovergang op de betreffende rijstrook verkeert namelijk in slechte staat.

Werkzaamheden A2

De herstelwerkzaamheden aan de voegovergang worden uitgevoerd in 2 fasen. Tijdens de werkzaamheden wordt ook een 2e rijstrook afgesloten zodat we de werkzaamheden veilig uit kunnen voeren.

Voor verkeer blijft dan 1 rijstrook beschikbaar. We voeren de werkzaamheden uit van dinsdag 25 oktober 22.00 tot woensdag 26 oktober 02.00 uur. En van woensdag 26 oktober 20.00 tot donderdag 27 oktober 05.00 uur.

Omleidingsroute voor weggebruikers

Het verkeer op de A2 vanuit Utrecht richting Den Bosch kan omrijden door vanaf knooppunt Everdingen via de snelweg A27 richting Breda te rijden en vervolgens bij knooppunt Hooipolder de snelweg A59 richting Den Bosch te nemen.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met onze gratis Landelijke Informatielijn: 0800-8002.