Werkzaamheden

A2: avond- en nachtafsluitingen tussen knooppunt Het Vonderen en Leenderheide (in beide richtingen); september 2022

Gepubliceerd op: 2 september 2022 - Laatste update: 2 september 2022, 12:31

We voeren onderhoudswerk uit aan de A2. Hierdoor is de A2 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (41) Grathem in de richting van Maastricht afgesloten van vrijdag 16 september 21.00 tot zaterdag 17 september 2022 09.00 uur.

Daarnaast is de A2 tussen knooppunt Het Vonderen en knooppunt Leenderheide afgesloten van vrijdag 23 september 21.00 tot zaterdag 24 september 2022 09.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

A2 tussen knooppunt Leenderheide en afrit (41) Grathem richting Maastricht

  • Vrijdag 16 september 21.00 tot zaterdag 17 september 09.00 uur.

A2 tussen knooppunt Het Vonderen en knooppunt Leenderheide richting Eindhoven

  • Vrijdag 23 september 21.00 tot zaterdag 24 september 09.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Onderhoudswerkzaamheden

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals maaiwerkzaamheden, snoeiwerkzaamheden, asfalt reinigen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook bellen met de gratis Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.