A76: nachtafsluiting tussen knooppunt Kunderberg en afrit (5) Nuth richting Geleen; 3 - 4 juni 2022

Werkzaamheden

A76: nachtafsluiting tussen knooppunt Kunderberg en afrit (5) Nuth richting Geleen; 3 - 4 juni 2022

Gepubliceerd op: 25 mei 2022

We voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A76. Hierdoor is de A76 tussen knooppunt Kunderberg en afrit (5) Nuth in de richting van Geleen afgesloten van vrijdag 3 juni 21.00 tot zaterdag 4 juni 2022 21.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting

Van vrijdag 3 juni 21.00 uur tot zaterdag 4 juni 21.00 uur gelden de volgende afsluitingen:

  • Snelweg A76 tussen knooppunt Kunderberg en afrit (5) Nuth in de richting van Geleen;
  • Autoweg N281 ter hoogte van knooppunt Ten Esschen in de richting van Geleen; 
  • Afrit (6) Heerlen-Noord van de A76 richting Geleen;
  • Afrit (5) Nuth van de A76 richting Geleen.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het onderhoudscontract dat we laten uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben. Voorbeelden zijn asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

We werken dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie. U kunt ook gratis bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.