A16: nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en aansluiting (15) Breda/Rijsbergen (richting Breda/Dordrecht); 7 - 8 juli 2021

Werkzaamheden

A16: nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en aansluiting (15) Breda/Rijsbergen (richting Breda/Dordrecht); 7 - 8 juli 2021

Gepubliceerd op: 4 juni 2021, 12:26

Rijkswaterstaat voert gepland onderhoud uit aan de snelweg A16 in de richting van Breda en Dordrecht. Hierdoor is de A16 tussen knooppunt Galder en aansluiting (15) Breda/Rijsbergen richting Breda/Dordrecht afgesloten van woensdag 7 juli 20.00 uur tot donderdag 8 juli 2021 06.00 uur.

Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluiting A16

Van woensdag 7 juli 20.00 uur tot donderdag 8 juli 2021 06.00 uur staat op de snelweg A16 tussen knooppunt Galder en aansluiting (15) Breda/Rijsbergen voor het verkeer komende vanuit Antwerpen in de richting van Breda/ Dordrecht, de volgende afsluiting gepland:

  • Op- afrit (15) Breda/Rijsbergen van de A16 richting Breda/Dordrecht.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie werkzaamheden A16

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).