Langdurig hinder A7 bij Den Oever; vanaf 15 september 2019

Werkzaamheden

Langdurig hinder A7 bij Den Oever; vanaf 15 september 2019

Gepubliceerd op: 10 september 2019, 14:23 - Laatste update: 10 september 2019, 14:43

Vanaf 15 september 2019 is langdurig slechts 1 rijbaan beschikbaar op de snelweg A7 op de Afsluitdijk bij Den Oever. In verband met de bouw van de nieuwe gemalen wordt verkeer daar de komende 1,5 jaar in beide richtingen over 1 rijbaan geleid.

Er geldt een lagere maximumsnelheid en verkeer moet rekening houden met vertraging.

Werkzaamheden Afsluitdijk

De afgelopen periode was op verschillende plekken al merkbaar dat wordt gewerkt op de Afsluitdijk. Naast de versterking van de dijk worden de stroomkabels voor Windpark Fryslân aangelegd. Hierdoor rijdt het verkeer ook tussen Breezanddijk en Kornwerderzand over 1 rijbaan.

Extra reistijd door werkzaamheden Den Oever

Houd rekening met extra reistijd en houd de verkeersinformatie goed in de gaten. Met name tijdens spits, in weekenden, vakantieperiodes en bij brugdraaiingen kan de vertraging oplopen.

Meer informatie werkzaamheden Afsluitdijk

Lees over de diverse projecten op de projectpagina van de Afsluitdijk. Voorbereid de weg op? Check je route op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. Bij vragen en opmerkingen kun je mailen naar Loket Afsluitdijk of bellen naar 0800-6040.