A10 Noord: stiller asfalt

Waarom

  • Geluidschermen langs de A10 Noord zijn door stormschade deels verwijderd.
  • De A10 Noord krijgt in beide richtingen een extra laag stiller asfalt.
  • Omwonenden ervaren door de extra laag asfalt minder geluidsoverlast.

Hoe

aanbrengen extra laag stiller asfalt

Heb ik last van de werkzaamheden?

De werkzaamheden aan de A10 Noord leveren verkeershinder op. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, voeren we het onderhoud uit in het weekend. Ook proberen we de periode van werkzaamheden zo kort mogelijk te houden.

Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd van 30 tot 60 minuten. Tijdens de werkzaamheden is telkens 1 rijrichting afgesloten. Het verkeer moet omrijden via de ringweg A10. Elke afslag is vanaf de buiten- en binnenring bereikbaar. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer over hinder en maatregelen

Wanneer

Klaar: maandag 3 juli 2023

Deze planning kan nog veranderen.

Bekijk de hele planning

Animatie stiller asfalt A10 Noord buitenring

(Beeldtitel: Stiller asfalt. A10 Noord. Een rondje ring. Een animatie. Voice-over:) ZACHT GEROEZEMOES VOICE-OVER: De A10 Noord richting Zaanstad is binnenkort afgesloten. Dit deel van de A10 Noord, de buitenring, wordt voorzien van stiller asfalt. We sluiten de snelweg een weekend af in één richting. Van vrijdagavond 30 juni elf uur tot maandagochtend 3 juli vijf uur. Moet je in Amsterdam Noord zijn? Rijd dan een rondje ring. Elke afslag is vanaf de binnenring bereikbaar. Je rijdt Amsterdam Noord nog steeds in én uit via de A10 Noord. Check voor vertrek je route. Rws.nl/a10noord-stillerasfalt. (Het Nederlandse wapenschild met daarnaast: Rijkswaterstaat. Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het beeld wordt geel met wit. Beeldtekst: Meer informatie? rws.nl/a10noord-stillerasfalt. Een productie van Rijkswaterstaat. Copyright 2023.)

Animatie stiller asfalt A10 Noord binnenring

(Beeldtitel: Stiller asfalt. A10 Noord. Een rondje ring. Een animatie.) VOICE-OVER: De A10 Noord richting Amersfoort en Utrecht is binnenkort afgesloten. Dit deel van de A10 Noord, de binnenring, wordt voorzien van stiller asfalt. We sluiten de snelweg een weekend af in één richting. Van vrijdagavond 23 juni elf uur tot maandagochtend 26 juni vijf uur. Moet je in Amsterdam Noord zijn? Rijd dan een rondje ring. Elke afslag is vanaf de buitenring bereikbaar. Je rijdt Amsterdam Noord nog steeds in én uit via de A10 Noord. Check voor vertrek je route. Rws.nl/a10noord-stillerasfalt. (Het Nederlandse wapenschild met daarnaast: Rijkswaterstaat. Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het beeld wordt geel met wit. Beeldtekst: Meer informatie? rws.nl/a10noord-stillerasfalt. Een productie van Rijkswaterstaat. Copyright 2023.)

Nieuws

Onderliggende pagina's