Nieuwsbericht

Marktvisie en inkoopstrategie circulaire viaducten en bruggen

Gepubliceerd op: 1 mei 2024, 13.20 uur - Laatste update: 1 mei 2024, 14.23 uur

Nederland staat voor een uitdagende instandhoudings-, vervangings- en renovatieopgave. Veiligheid, duurzaamheid en digitalisering zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Daarom willen veel organisaties op een andere manier hun werkzaamheden uitvoeren.

Het Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen nodigt opdrachtgevers uit om deel te nemen aan een of meerdere Leernetwerkbijeenkomsten en Opdrachtgeversoverleggen om samen te werken aan een gezamenlijke, sectorbrede visie, strategie en aanpak voor circulaire viaducten en bruggen.

Kennis en ervaringen uitwisselen

Het doel is om kennis en ervaringen uit te wisselen en te leren als sector om - met gebruikte, losmaakbare en/of gestandaardiseerd elementen - te komen tot een efficiënte en duurzame manier van inkopen, ontwerpen en bouwen van viaducten en bruggen. 

Dit gebeurt aan de hand van de nieuwe Marktvisie en Inkoopstrategie Circulaire Viaducten en Bruggen, en een viertal Leernetwerkbijeenkomsten per jaar.

Meer informatie bijeenkomsten

Voor meer informatie en om deel te nemen aan de bijeenkomsten, ga naar de website Platformbruggen.