Werkzaamheden

N57 Oosterscheldekering: gewijzigde data hijswerkzaamheden

Gepubliceerd op: 22 april 2024, 17.08 uur

Op 30 april en op 2, 6 en 8 mei 2024 is de N57 van De Banjaard (Kamperland) tot de Kraaijensteinweg (Westenschouwen) tussen 09.00 en 15.00 uur 30 minuten dicht, vanwege werkzaamheden aan de Oosterscheldekering.

De werkzaamheden waren oorspronkelijk enkele dagen eerder gepland. Als gevolg van slechte weersomstandigheden zijn de voorbereidende werkzaamheden vertraagd. Om de hijswerkzaamheden zorgvuldig uit te kunnen voeren, zijn ze uitgesteld.

Werkzaamheden N57

We hijsen deze dagen 4 bewegingswerken uit voor groot onderhoud. Autoverkeer leiden we tijdens de daadwerkelijke afsluiting om via de Zeelandbrug en moet rekening houden met 30 minuten extra reistijd.

Meer informatie Oosterscheldekering

Meer informatie over de werkzaamheden aan de bewegingswerken van de Oosterscheldekering kunt u vinden op onze projectpagina Oosterscheldekering: renovatie bewegingswerken. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.