Nieuwsbericht

Beloningsplatform brug A7 live

Gepubliceerd op: 5 april 2024, 15.52 uur

Tijdens de werkzaamheden aan de brug bij Purmerend tussen 8 april en 1 september 2024, willen we automobilisten aanmoedigen thuis te werken, anders te reizen of samen te reizen.

Maakt u de rit over de A7 niet? Dan scheelt het u ergernis in de file en kunt u nog (be)sparen ook. Wij helpen u door tijdens de werkzaamheden een gratis NS Altijd Voordeel abonnement beschikbaar te stellen en een beloningssysteem aan te bieden.

Het platform om dit aan te vragen is nu live.

Voor wie is deze maatregel?

Wij hebben alle kentekens van automobilisten geregistreerd die op werkdagen in de ochtendspits tussen 6.00 en 10.00 uur in zuidelijke richting en ’s middags van 15.00 tot 19.00 uur in noordelijke richting over de volgende wegen reden:

  • de A7 over de brug bij Purmerend
  • de N247 tussen de A10 en de N235
  • de N246 tussen Marken-Binnen en de N244

Is uw kenteken tussen 26 februari en 27 maart 2024 tenminste 4 keer per werkweek geregistreerd? Dan komt u in aanmerking!

Hoe werkt het?

Op de website BrugA7 controleert u door het invullen van uw kenteken of u in aanmerking komt voor de maatregel. Als u in aanmerking komt, kunt u zich vervolgens aanmelden. Bij de aanmelding kunt u aangeven voor welke beloning u kiest: het gratis NS Altijd Voordeel abonnement of meedoen aan de beloningsmaatregel en zo geld sparen. 

Als deelnemer aan de beloningsmaatregelen maakt u daarnaast ook kans op maandelijkse prijzen. Let op! Eenmaal gekozen, kunt u uw keuze niet meer aanpassen. Ook is er slechts 1 beloningskeuze per geregistreerd kenteken mogelijk.

NS Altijd Voordeel abonnement van € 26,70 per maand

Kiest u voor het gratis NS Altijd Voordeel abonnement, dan krijgt u een unieke code waarmee u de kaart online kunt bestellen. Heeft u eenmaal gekozen voor het gratis abonnement, dan kunt u niet meer switchen naar de beloning in geld.

Met het NS Altijd Voordeel abonnement krijgt u:

  • 20% korting in de spits
  • 40% korting in de daluren
  • 40% korting in het weekend + feestdagen
  • 40% Samenreiskorting in de daluren voor 3 medereizigers

Beloning in geld

U kunt er ook voor kiezen om thuis te werken, te reizen met ander vervoer dan de auto of samen te reizen en te carpoolen. Wel moet u aantonen dat u deze keus heeft gemaakt. Dat doet u door al uw reizen en thuiswerkdagen met de Fynch app te registreren door gebruik te maken van de slimme automatische tracking functie in de app. 

De hoogte van uw beloning wordt wekelijks bekend gemaakt en na afloop van de werkzaamheden op uw rekening gestort. Zo kunt u tot 300 euro bij elkaar sparen. 

Meer informatie over de beloningsmaatregel vindt u op website BrugA7. Hier checkt u ook of u in aanmerking komt voor de maatregel.