Werkzaamheden

Molenbrug Kampen: 's nachts dicht; 23 - 24 november en 14 - 20 december 2023

Gepubliceerd op: 15 november 2023, 14.37 uur - Laatste update: 16 november 2023, 13.45 uur

Rijkswaterstaat voert inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan de Molenbrug in Kampen.

Afsluitingen Molenbrug Kampen

In verband met deze werkzaamheden is in de avonden en nachten van 23 en 24 november en van 14 en 20 december tussen 20.00 en 05.00 uur de weg over de brug (N764/Mr. J.L.M. Niersallee) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de kruising Zwolseweg en de rotonde met de Europa-allee. Houd rekening met omleidingsroutes en extra reistijd.

Hinder op uw route?

Check voor vertrek de hinder op snelwegen en diverse N-wegen van Rijkswaterstaat

Zoek op route of wegnummer

Omleidingsroutes Molenbrug Kampen

Het gemotoriseerde verkeer en landbouwverkeer wordt tijdens de nachten omgeleid. Zij volgen de gele omleidingsborden. Fietsers, voetgangers en hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de Molenbrug.

Verkeersregelaars

Om het verkeer in goede banen te leiden, zetten we op de koopavond van vrijdag 24 november vanaf 19.00 uur verkeersregelaars in aan beide zijden van de Stadsbrug in Kampen.

Inspecties en onderhoud

Tijdens de nachtelijke afsluitingen vinden inspecties plaats die als input dienen voor het groot onderhoud dat gepland staat in 2025. Daarnaast stort Rijkswaterstaat beton bij de opleggingen die op dit moment worden vervangen.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de projectpagina IJssel: inspecties en onderhoud Molenbrug bij Kampen. Heeft u vragen of opmerkingen over deze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.