Werkzaamheden

A50 dicht tussen knooppunten Beekbergen en Waterberg; 13 - 16 oktober 2023

Gepubliceerd op: 28 september 2023, 12.50 uur - Laatste update: 28 september 2023, 16.48 uur

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg.

In verband met werkzaamheden is de A50 in de richting van Arnhem afgesloten voor doorgaand verkeer van vrijdag 13 oktober 20.00 tot en met maandag 16 oktober 05.00 uur. Houd rekening met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 min.

De werkzaamheden bestaan uit het herstellen van het asfalt en het aanbrengen van markering op het vernieuwde wegdek.

De snel- en autowegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden voeren we regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Afsluiting A50

Van vrijdag 13 oktober 20.00 tot en met maandag 16 oktober 05.00 uur is de A50 in de richting van Arnhem afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg. Er is gekozen voor een weekendafsluiting zodat het werk veilig, goed en snel kan worden uitgevoerd.

Het verkeer op de A50 tussen knooppunt Waterberg en knooppunt Beekbergen in de richting Apeldoorn ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de snelwegen A1, A30 en A12. Weggebruikers vanuit Twente of de Achterhoek in de richting van Arnhem worden omgeleid via de A18/N18 en de A12. Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.