Nieuwsbericht

Belevingsonderzoek onder recreatievaarders 2022

Gepubliceerd op: 22 juli 2022 - Laatste update: 25 juli 2022, 08:43

In opdracht van Rijkswaterstaat en provincies voert I&O Research onderzoek uit naar de tevredenheid van recreatievaarders over de vaarwegen in Nederland. De resultaten uit het onderzoek gebruiken we om het beheer van onze vaarwegen te verbeteren. Het onderzoek loopt tot 1 september 2022.

De enquêteurs van onderzoeksbureau I&O Research vragen recreatievaarders bij havens en sluizen door het hele land om mee te doen aan het onderzoek.

Doet u mee aan het belevingsonderzoek?

Vaart u weleens op onze vaarwegen? Doe dan mee aan het onderzoek en geef uw mening! Het invullen van de online enquête duurt ongeveer 15 minuten.

Vul hier direct de enquête in

Dankzij uw mening en die van andere recreatieve vaarders krijgen wij inzicht in hoe u de recreatievaart op onze vaarwegen beleeft. Bijvoorbeeld als het gaat om veiligheid, informatievoorziening en stremmingen. De resultaten kunnen ons helpen om concrete acties uit te voeren, om de vaarwegen te verbeteren.