Werkzaamheden

Nachtafsluitingen A20 Maassluis – Vlaardingen (Holysingel); 14 en 15 april 2022

Gepubliceerd op: 8 april 2022 - Laatste update: 28 februari 2023, 11:21

Voor de verbreding van de snelweg A20 voor de Blankenburgverbinding zijn er nachtelijke werkzaamheden op donderdag 14 en vrijdag 15 april 2022. Die 2 nachten is de A20 richting Rotterdam vanaf 22.00 uur afgesloten tussen oprit 7 Maassluis en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel).

In de nacht van donderdag op vrijdag duurt de afsluiting tot 05.00 uur, in de tweede nacht tot 08.00 uur. Van 11 tot en met 13 april zijn op- en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) afgesloten tussen 21.00 uur en 05.00 uur vanwege voorbereidende werkzaamheden.

Volg de omleidingsroutes

Tijdens de afsluiting op 14 en 15 april wordt weggebruikers aangeraden om de omleidingsroute via de N223 en snelweg A4 te volgen. Lokaal verkeer kan het beste omrijden via de Maassluissedijk en de Marathonweg.

Bij de afsluiting van op- en afrit 9 Vlaardingen op 11-13 april wordt verkeer voor de afrit omgeleid via op- en afrit 11 Schiedam. Verkeer voor de oprit naar de snelweg A20 wordt omgeleid naar oprit 10 Schiedam-Noord.

Hinder

Voor de werkzaamheden worden grote en zware machines gebruikt. Op 11 en 12 april worden voor het plaatsen van de vangrail palen in de grond geslagen om de rail aan te bevestigen. De verschillende werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Informatie

Op de website van de Blankenburgverbinding is alle informatie over deze werkzaamheden te vinden. Hier kan iedereen zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief over het project of de speciale bouwapp van het project downloaden via een QR-code of via de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding). Daarna krijgen gebruikers automatisch bericht over de werkzaamheden aan de A20.